Google Adsense Alternatifi En İyi Reklam Servisleri

Bu yazıyı okumaya başladıysanız bir site sahibisiniz ve bir reklam servisi arayışındasınız..
google adsense ilk tercih edilen reklam servisi yalnız bu servisinde oldukça zor tarafları var,
mesela,
*bir adsense hesabı almak çok zordur
yada uzun vakit ister,
*herhangi bir şikayet yada sıkıntılı içerikte hesabınız askıya alınır yada tamamen silinir.

Google de 2 dk'da adsense hesabı alma gibi yöntemler olsa da bunlar her zaman risklidir. Denemeye de değer tabi ki..
Neyse risk sevmeyenler için bizde araştırdık ve size google adsense'nin alternatifi birkaç reklam servisini önereceğiz..

 Yahoo Bing Network / media.net

ABD'de kurulan Yahoo! - Bing'in reklam ağıdır. Kurulduğundan beri, Media.net sürekli yenilikçi içeriksel reklam çözümleri getirmiştir.
Bugün, Media.net önemli ve çok yönlü bir müşteri tabanı vardır. Reklam, trafik ve para kazanma çözümlerini geniş bir yelpazede sunan bir küresel içeriksel reklam şirketlerindendir. Bu gelişmeler ise size reklam başına gelir olarak etkimektedir. Yayıncı olarak başvurup sitenizden para kazanabilirsiniz.. sürekli değişen reklam seçeneklerini incelemenizde fayda var.

BuySellAds
BuySellAds.com Boston, Massachusetts merkezli bir online reklam ağıdır. CEO'su Todd Garland tarafından 2008 yılında kurulmuştur.
2011'den itibaren büyüme oranı en büyük reklam şirketi olarak gösterilir. Reklam yayıncı olarak başvurup, istediğiniz bir reklam türünü seçerek sitenizden tık başına para kazanabilirsiniz.. Eğer sitenizde yeterli hit trafiği var ise ve ziyaretçileriniz uzun süreli duruyorsa tercih edebilirsiniz.



Skimlinks

Şirket Avustralya kurucularından Alicia Navarro ve Joe Stepniewski tarafından 2007 yılında Londra'da kurulmuştur.. 60 den fazla çalışanı vardır ve bugüne kadar fon 11 milyon dolar kazandırmıştır.. Londra, San Francisco ve Tokyo'da ofisleri bulunmaktadır. Şirket iyi affiliate networklerinden biridir. Skimlinks in-line reklam türünde uzman forumlar, blog yazarları, sosyal ağlar ve uygulama geliştiriciler için, online yayıncıların, içeriksel reklamcılık için bir içerik para kazanma platformudur.
Siteniz onaylandırktan sonra , ürün linklerini sitenize ekleyip bu şekilde para kazanıyorsunuz. Reklam mantığı kısaca böyle işlemektedir.
Adsense’den banlanan siteler için başka bir alternatif reklam ağıdır.


BidVertiser

Bidvertiser reklam firması kullanımı çok zor olmayan bir internet sitesine sahiptir. Siteyi iki amaçla kullanmak mümkün blogda ya da web sitesinde reklam yayınlamak için ya da reklam vermek için bidvertiser sitesini kullanabilirsiniz.
Türkçe desteği olan ve türkiye'de tercih edildiğini gördüğüm bir şirkettir.

Bidvertiser minimum ödeme 10 $ ve Paypal yolu ile yapılmaktadır.
Bir önceki ayın ödemesi bir sonraki ayın son günü yapılmaktadır.. Örneğin 30 Haziranda Mayıs Ayı ödemesi yapılıyor.


Kontera

Büyük Veri Pazarlama Platformu olan Kontera, In-line / text türünde reklam veren bir şirkettir. Siteniz ile ilişkili reklam almak isterseniz tercih edebileceğiniz basit arayüzü olan bir reklam servisidir. Sosyal ağlarda paylaşımlar ile düşük olsada düzenli gelir isteyenler için uygun Google Adsense’ye alternatif diğer bir şirkettir.


Exit Junction
Sitenizden gelir elde etmek istiyorsanız incelemeniz gereken bir reklam şirketide bu şirkettir. Size uygun seçenekleri sunduğu gibi destek vereceklerini de yazmışlar.. Tabi yüksek hitli alexa değeri düşük bir siteniz var ise yaparlar kanımca bunu. Afiş, içeriksel reklamlar gibi pop-up yapısında reklamlar ile can sıkıcı ziyaretçiler olmadan daha fazla para kazanmak istiyorsanız siteniz ile başvurmayı deneyebilirsiniz..



Türkçe desteği olmayan ve ingilizce içerik paylaşan siteleriniz için incelemeniz gereken en iyi alternatif reklam servisleri -Ağ -Networkleri şöyledir:

Adsense’ye hemen hemen hepsi yakın firmalardır. Aşağıdaki sıralardıklarımız Popup , Splash, İn-line veya banner yerleştirimi kabulu ile reklam yayını yapabileceğiniz ve Paypal yoluyla Ödeme alabileceğiniz güvenilir reklam firmalarındandır;

* Chitika
* Infolinks

* Tribal Fusion* Clicksor


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaptığınız için teşekkürler..