6 Adımda İnstagram Fotoğraflarını Büyük Boyutta İndirin

İnstagramın artık olmazsa olmaz sosyal hesaplar arasına gireli uzun zaman oldu. Tabi instagramın özel yapısından dolayı buradaki fotoğraflar indirilemiyor.

En fazla yapılan yöntem ekran fotoğrafı çekmek. Tabi ekran fotoğrafı kırpılarak kullanıldığında çok küçük oluyor ve kalitesiz görünüyor. Bazı mobil programlarda fotoğrafı indiriyor tabiki küçük ve kalitesiz olarak iniyor.


 Yalnız size o fotoğrafın orjinali yani büyük boyutlusu lazım ise işte tam konusundasınız.


Tabi şimdi bu instagram telefondan fotoğraf ekleme programı ancak bizim orjinal fotoğrafı bulmamız için bilgisayara ihtiyacımız var. Çünkü kodların arasından orjinal fotoyu çekeceğiz.



1- Şimdi öncelikle yapmanız gereken instagramı bir bilgisayardan açalım.




2- Daha sonra fotoğrafı kimin yüklediğini bulmalısınız. Ben bunun için telefondan ekran fotosunu çeker fotoğrafı kim yükledi kayıt altında tutmuş olurum. Yükleyen kişini profilini açıyoruz.




3- İndirmek istediğimiz fotoğrafa tıklıyoruz ve F5 ile sayfayı yeniliyoruz fotoğraf gömülü hale geliyor.







4- CTRL + U ile sayfanın kodlarına ulaşıyoruz bu kısayol yerine fare ile sağ tıklayıp kaynağı görüntele diyebilirsiniz de.



5-  İşte en zorlanacağınız kısım burası. Biz yazılımcı olduğumuz için direk görebiliyoruz yalnız siz kod, yazılım, html bunlara yabancı iseniz

content="
https://scontent.cdninstagram.com/ 'i sayfada aratıp istediğimiz fotoğrafın orjinalinin linkini bulabilirsiniz.
6- şimdi bulduğumuz yerde https://scontent.cdninstagram.com/ ile başlayan yeri _n.jpg 'e kadar kopyalıyoruz ve site adresi yazdığımız alana yapıştırıyoruz ve işte karşımızda fotoğrafın sunuculardaki orjinal hali.. Yani şöyle bir adres olmalı;
Sağ tık ile RESMİ FARKLI KAYDET diyebiliriz..

Kolay gelsin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaptığınız için teşekkürler..