MEB Yeni Yönetmeliğini Açıkladı! Herkes Atanacak Deniliyor

Meb yeni bir yönetmelik yayınladı. Buna göre yazılı ve sözlü sınavları başarılı bir şekilde geçen aday öğretmenlerin aşağıda belirtilen kriterlerde de yeterliliklerinin test edilmesi gerekmektedir.

Bilişsel Düzey:
1)Herhangi bir yönetmeliğin yarısı söylendiğinde tamamını söyleyebilmesi.

Duyuşsal :
1)Klorostfobi,yüksekli korkusu,köpek korkusu olmaması.

Psikomotor:
1) Bir buçuk litre suyu 5 dakika içerisinde içip bir buçuk saat tuvalete gitmemesi.
2)24 saat uykusuz bırakıldıktan sonra 1 kilo yoğurt yedirilerek ve 1 kiloda ayran içirilerek 6 saat boyunca bir sandalyede oturtulması ve bu süre boyunca herhangi bir uyku davranışı göstermemesi ve iki saat de bir düz bir çizgi üzerinde yürüyebilmesi.

Fiziki :
1)Aday öğretmenin ağız,burun ve kulaklarının kontrol edilmesi ve özellikle de diş kontrölünün yapılması.Ağız burun ve kulakların yeterli düzgünlüğe sahip olması. Dişlerin yeterli derecede beyaz ve en fazla 3 diş eksiğinin olması.
2)Santimetre cinsinden boyunun son iki hanesine göre sayısal olarak kilonun en fazla 20 aşağı ve 15 yukarıda olması.

Tüm bu kriterleri gerçekleştiren öğretmen kurumumuzca belirlenen bir tarihte, üzerinde yalnızca bir kıyafet ile(ayaklar çıplak olacaktır) kurumumuzca belirlenen bir ormana bırakılacaktır.Bu ormandan okuluna yeni atama dönemine kadar varmayı başaran aday öğretmenin adaylığı kaldırılacaktır. Başaramayan adayın ise yerine yeni bir aday öğretmen atanacaktır.



SON AÇIKLAMALARDAN SONRA ADAY ÖĞRETMENLER
Not! Fotoğraf Temsili değildir yazı ironi içerir..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaptığınız için teşekkürler..