Türkiyenin Yakın Tarihi Üzerine Güncel Kehanetler

Türkiye ekonomi politik ve kültürel olarak son yıllarda hızlı bir değişim başkalaşım içine girmiştir. İlk olarak türkiyeye genel bir göz atalım. Siyasi olarak 10 yıldır aynı siyasi etkinlik hakim ama aynıda olsa dış etkiler ve ekonomik sosyal değişim nedeniyle Ak partinin de politikalarında değişme belirgindir.bu süreçte ak parti gülen cemeatinide arkasına alarak köklü bir yerleşme kadrolaşma yapmaktadır. Bu süreçte ilk başta karşı olan gruplar bile Ak parti yönetimine katılmıştır.vs.

Ak parti iktidardan düştüğü vakit ki bu çok sancılı bir süreç olacaktır. Türkiyede Bi ekonomik kriz başgösterecektir. Çünkü kadrolaşmanın avantajı olarak iç borçlar geciktirilmiş şişirilmiş güçlü bir ekonomi oluşturulmuştur.

Yasemin devriminin etkisiyle dünyada bazı dengeler değişsede oturmuş olmadığından menfeat gereği büyük başlarda çatışma olacaktır.

Şu an suriyede esat yıkılacağını bile bile, dünyayı karşısına aldığını bile bile uygulamalarına devam ediyorsa bunun arkasında büyük bir plan kurmacası vardır. Suriyenin uçağımızı vurması her ne kadar bizim de olaya dahil olmamızı gerektirse de Türkiye geçiştirmiştir bu saldırıyı. Ama kimse hamlesinden vaz geçmeyeceği için daha büyük bir hamleyle karşı karşıya kalacağımız kuvvetle muhtemeldir.

Suriyenin de parçalanması Suriyede kürtler ırakla birleşip bir kürt topluluğu kurabilirler, zaten ırakın 3 e bölünmesi ve bunlardan birinin kürt grubu olması kıyamet alametlerindendir. Önemli olan Türkiyenin o gün gelmeden nasıl bir politikayla bunu nasıl yönlendireceğidir .

PKK nın da saldırılarını şu dönemde artırması suriyede kendine yer edinmesi Kürdistanı kurduk diye bağırması gelen oluşumun ilk sesleridir.

Yakın zamanda (2 ay içinde )büyük bir felaket gelecektir Türkiyenin yakın coğrafi konumuna etki eden çünkü ya savaş gibi ya deprem gibi bir etki olur.çünkü mevsimsel olarak grafik değiştikçe dünyanın dengesinde değişiklikler olmuştur.

Sosyal olarak ise medya ve internetin etkileriyle iyice ateist konuma gelmiş panorayak inancı zayıf süpheci bir konuma gelmiştir.bunun nedenleri ortadadır.

Bu durumu düzeltmek için ise yapılması gerekenler geriye çekilip türk gençlerine dini ahlaki milli vizyon misyon yüklemekle, sorumluluk geliştirmekle, farklı olanlara şans vermekle, topluma hakim olan grupları objektif olarak yönetmekle vb. ile yerine getirilir.

kaynak: cetinia

1 yorum:

Yorum yaptığınız için teşekkürler..